Restaurant De Bergerie Schilde – Wijnegem

Laatste nieuws

Valentijn Groot

Kom gezellig samen genieten van ons Valentijnsmenu!

Komen gezellig samen met je partner genieten van ons Valentijnsmenu op 14 februari.

Op het menu:

  • Cupido’s hapje
  • Scampi’s d’ amour
  • Soepje van meloen en munt / gesnipperde gandaham
  • Saltimbocca van kalfsvlees / tomatenpesto / pasta en rucola OF
  • Kort gegaarde zalmfilet / venkelpuree / limoensaus
  • Huisgemaakte aardbeienbavarois

€ 42,50 per persoon

Reserveer meteen online!

suggesties-bol-bergerie

Nieuwe suggesties bij De Bergerie

Voorgerechten:

  • Gebakken ganzenlever / appel / calvados – € 20,95
  • Krokant Gebakken zwezeriken / brocolie crème / appelsienjus – € 22,95

Hoofdgerechten:

  • Gegratineerd witloof in den oven / met crème van truffel en puree – € 22,95
  • Huisgemaakte gehakt balletjes met selder en puree – € 21,95
  • Gebakken zalmfilet / venkelpuree / limoensaus – € 28,95

Dessert:

  • Parfait van granny Smith / advocaat / caramel – € 12,95
Moederdag De Bergerie

Kom genieten van ons moederdagmenu op 12, 13, 14 & 15 augustus

Op 12, 13, 14 & 15 augustus verwennen wij alle moeders (én hun familie) met een lekker moederdagmenu!

Menu:

  • Amuse
  • Gegrilde kreeft / kruidenboter / frisse salade
  • Mojito sorbet
  • Roodbaarsfilet / groentenratatouille / couscous [OF]
  • Duke of Berkshire / Blackwellsaus / kroketten
  • Verrassingsdessert

€ 39,95 p/p

Reservatie verplicht.

Menu per tafel verkrijgbaar.
Gelieve eventuele wijzigingen vooraf door te geven aub.
Beperkt à la carte dineren is ook mogelijk!

 

Nu reserveren

De Bergerie / Den Bol Paasmenu

Kom genieten van ons Paasmenu!

Kom genieten van ons overheerlijk paasmenu 2017!

Pasen staat voor vele mensen gelijk met heerlijke, smaakvolle gerechten met de familie of vrienden in een ongedwongen en toegankelijke sfeer. Restaurant De Bergerie houdt vast aan de traditie van speciale arrangementen tijdens de belangrijke feestdagen.

Met Pasen 2017 serveren we daarom weer een zeer evenwichtig paasmenu voor onze gasten. Maak het uzelf gemakkelijk zodat u zelf niet in de keuken hoeft te staan en reserveer snel.

  • Ravioli gevuld met krab en safraansaus
  • Wortel sorbet
  • Lamsfilet met groene boontjes / lavendelsaus / rozemarijnaardappelen OF
  • Roodbaars witte wijnsaus / spinaziepuree
  • Paasdessert

€ 34,95 p.p.

Menu enkel per tafel verkrijgbaar.
à la carte dineren is ook mogelijk.
Reservatie noodzakelijk.

De Bergerie Den Bol Gamba

Nieuw: Gambaspecialiteiten

Kom genieten van onze gambaspecialiteiten!

  • Gamba’s op de plank : looksaus / sla / frietjes
  • Gamba’s op Italiaanse wijze : tomaat / mozzarella / pasta
  • Gamba’s op Oosterse wijze : wokgroentjes / currysaus / rijst
  • Gamba’s op Mexicaanse wijze : pikante tomatensaus / erwtjes / mais / aardappel
  • Gamba’s op Russische wijze : met vodka / roomsaus / paprika / geserveerd met brood

Prijs: €28,50

Gratis Glaasje Cava De Bergerie Schilde

Gratis glaasje cava bij lunch- & keuzemenu!

Tijdens de maand januari (van 2 januari tot 31 januari) bieden wij onze klanten een gratis glaas cava aan bij het lunch- & keuzemenu.

Reserveer meteen en kom in januari genieten van onze heerlijke gerechten!

Kerstmis

Vier Kerst, oudjaar en nieuwjaar bij De Bergerie!

Ook dit jaar weer kan u bij De Bergerie terecht voor een overheerlijk Kerst & oudjaar / nieuwjaars-menu. Kom vrij van zorgen – héérlijk genieten in ons gezellig restaurant!

Kerstmenu 2016 (24/12 en 25/12):

  • Aperitiefhapje
  • Zalmcarpaccio met sint – Jacobs vruchtjes , heerlijk gemarineerde aromaten en kruidensla
  • Witloofsoepje met fazantensnippers en bieslook
  • Zeewolf filet met fijne groente, zachte curry / puree van kervel (OF)
  • Parelhoenfilet calvadosappel veenbesjes en crème van knolselder pastinaak
  • Bavarois van mango en frangilico

€ 42,00 p/p

Menu enkel per tafel verkrijgbaar.
Reservatie gewenst.
Men kan uiteraard ook à la carte dineren.

Terug naar onze arrangementen

 

Vier oudjaarsavond (2016) bij De Bergerie met:

  • Aperitiefhapje
  • Aardpeersoepje met gerookte paling / jonge wortelballetjes en scampi
  • Samenspel van kreeft en king krab / avocado / zongedroogde tomaat / limoen en kwarteleitje
  • Filet van eendenborst met risotto van boschampignons en plakje ganzenlever
  • Happy new year surprise

€ 65,00 p/p

Reservatie verplicht.
Gelieve eventuele wijzigingen vooraf door te geven
Reservaties uitsluitend d.m.v een voorschot.

Reserveer meteen uw tafel!

De Bergerie Nieuwjaar Groot

Wederom bedankt voor het vertrouwen!

Beste mevrouw – Beste meneer

Wij danken u van harte voor het vertrouwen dat u ons schonk in 2015 en hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in ons restaurant in 2016!

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een culinair 2016!

Het ‘De Bergerie’ Team

Nieuwjaarsbrunch De Bergerie Den Bol

Nieuwjaarsbrunch

Buffet à volonté van 11u tot 14u

  • Wij bieden u een glaasje bubbels
  • Diverse koffiekoeken en broodsoorten, allerlei beleg, spek, en roerei
  • Beenham, rundscarpaccio, Italiaanse ham, vitello tonato, assortiment wildpaté, rosbiefgebraad
  • Gerookte zalm, tomaat crevettes, forel, gestoomde zalm, bisque van schaaldieren

Hoofdgerecht aan tafel geserveerd

  • Tongrolletjes met witte wijnsaus en puree OF
  • Tournedos met pepersaus, sla en frietjes
  • Uitgebreid dessertenbuffet

€39,00 per persoon (zonder drank)

Reservatie verplicht!

Reserveer meteen uw tafel!Nieuwjaarsbrunch

Zeeuwse Mosselen De Bergerie

Mosselen bij De Bergerie!

Vanaf 23/06 kan u bij restaurant De Bergerie wederom genieten van lekkere, Zeeuwse mosselen!

Aarzel niet en kom nu genieten!

Bezoek ook ons andere restaurant: Den Bol in Oelegem - Ranst